ua en ru

"Сумигаз" виконав План розвитку в частині електрохімічного захисту мереж

"Сумигаз" виконав План розвитку в частині електрохімічного захисту мереж Роботи здійснено у рамках Інвестиційної програми (104.ua)

З початку року фахівці АТ "Сумигаз" провели капітальний ремонт анодного заземлення 49 станцій катодного захисту, протекторного захисту на 2 установках, будівництво 2 активних дренажних установок. У такий спосіб підприємство забезпечує справний стан газових мереж, адже одна станція здатна захистити до 10 км газопроводу.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Також проведено 5,5 тисяч регламентних робіт з технічного огляду станцій катодного захисту, огляду установок протекторного захисту, дренажних установок, ремонту ізолюючих з’єднань.

"Станції катодного захисту захищають мережі від корозійного руйнування. Вчасне проведення інженерно-технічних робіт є вкрай необхідним для здійснення контролю за станом сталевих газопроводів", - говорить головний інженер АТ "Сумигаз" Дмитро Сергієнко.

Фото: "Сумигаз" виконав План розвитку в частині електрохімічного захисту мереж (прес-служба "Сумигазу")

У прес-службі зазначили, що роботи здійснено на виконання Плану розвитку АТ "Сумигаз" у рамках Інвестиційної програми. Цьогоріч інвестиції у газорозподільні мережі Сумської області перевищать 64 млн гривень. Це кошти на реконструкцію, модернізацію, ремонт газових мереж та споруд на них, електрохімічний захист та удосконалення обліку природного газу.