ua en ru

Суд продовжив арешт обвинуваченим у вбивстві Нємцова

Суд продовжив арешт обвинуваченим у вбивстві Нємцова Фото: Борис Нємцов

Для того, щоб залишити всіх фігурантів справи в СІЗО на більш тривалий термін, слідству необхідно звернутися в Мосміськсуд

Басманний суд Москви (Російська Федерація) сьогодні, 19 лютого, продовжив арешт п'яти обвинуваченим у вбивстві російського опозиційного політика Бориса Нємцова. Про це передають російські ЗМІ.

Наголошується, що для того, щоб залишити всіх фігурантів справи в СІЗО на більш тривалий термін, слідству необхідно звернутися в Мосміськсуд.

Зараз розслідування справи п'яти передбачуваних виконавців вбивства знаходиться на фінальній стадії - фігуранти справи та їх адвокати знайомляться з матеріалами. В окреме провадження виділено справу щодо Руслана Мухутдінова, якого слідство вважає одним з організаторів вбивства.

Борис Нємцов був застрелений пізно ввечері 27 лютого 2015 року на Москворецком мосту, коли повертався додому разом зі своєю супутницею Ганною Дурицькою з ресторану. Кілер виконав у нього серію пострілів, а потім зник.

Раніше повідомлялося, що Руслан Мухудинов, якого слідство вважає організатором вбивства Нємцова, вивіз з Чечні свою сім'ю.