ua en ru

До суду передали справу бізнесмена з Молдови, затриманого на передачі хабара за Sky Moon

До суду передали справу бізнесмена з Молдови, затриманого на передачі хабара за Sky Moon Фото: Sky Moon (shipspotting.com)

Затриманий намагався підкупити військового прокурора для зняття арешту з корабля Sky Moon

Спеціалізована антикорупційна прокуратура направила до суду справу бізнесмена з Молдови, затриманого на передачі 75 тис. доларів хабара за зняття арешту з корабля Sky Moon. Про це йдеться в повідомленні САП у Facebook.

Повідомляється, що до суду направлено обвинувальний акт стосовно громадянина Молдови, який намагався дати хабара за зняття арешту з корабля Sky Moon і був затриманий в грудні 2016 року. Зазначимо, українська прокуратура затримала судно за те, що воно кілька разів заходило в порти окупованого Криму.

"Дії обвинуваченого кваліфіковано органом попереднього розслідування за ч. 3 ст. 369 КК України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років з конфіскацією майна або без такої", - йдеться в повідомленні.

Спеціалізованою антикорупційною прокуратурою сьогодні, 6 липня 2017 року, скеровано до суду обвинувальний акт стосовно г...

Опубліковано Спеціалізована антикорупційна прокуратура 6 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше суд підтвердив законність конфіскації судна Sky Moon.