ua en ru

Суд відпустив екс-главу банку "Михайлівський" під домашній арешт

Суд відпустив екс-главу банку "Михайлівський" під домашній арешт Фото: Ігор Дорошенко

Прокуратура міста Києва внесла апеляційну скаргу на рішення суду

Шевченківський районний суд Києва на засіданні у суботу, 3 грудня, звільнив під домашній арешт колишнього голову правління банку "Михайлівський” Ігоря Дорошенка. Про це йдеться у повідомленні прес-служби прокуратури міста Києва у Facebook.

Як зазначається, прокуратура міста Києва внесла апеляційну скаргу на рішення суду.

"Суд безпідставно відкинув доводи прокурора, який наполягав про продовженні останньому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та застосував щодо нього домашній арешт у нічний час. Категорично не погоджуючись з вказаним рішенням, прокуратурою міста його оскаржено в апеляційному порядку", - йдеться у повідомленні.

Також, прокуратура підготувала лист до Вищої кваліфікаційної комісії суддів України з проханням оцінити дії слідчого судді, який змінив запобіжний захід підозрюваному.

Як зазначається, Дорошенко підозрюється у розкраданні 870 млн гривень та доведенні банку до неплатоспроможності. Екс-посадовцю інкримінують вчинення злочинів, передбачених ч. 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) та ст. 218-1 (доведення банку до неплатоспроможності) КК України.

ПРОКУРАТУРА ОСКАРЖИЛА РІШЕННЯ СУДУ, ЯКИЙ ВІДПУСТИВ З-ПІД ВАРТИ ЕКС-ГОЛОВУ ПРАВЛІННЯ ПАТ «БАНК «МИХАЙЛІВСЬКИЙ» Прокурату...

Опубліковано Прокуратура міста Києва 5 грудня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Бюро кредитних історій перевірить позичальників банку "Михайлівський".