ua en ru

Суд залишив під вартою двох фігурантів справи про замах на Гандзюк

Суд залишив під вартою двох фігурантів справи про замах на Гандзюк Фото: Катерина Гандзюк (facebook.com/uakateryna)

Микиту Грабчука та Сергія Торбина залишені під вартою

Апеляційний суд Херсонської області залишив без зміни термін безпосередньому виконавцю нападу на радника мера Херсона Катерини Гандзюк Микиті Грабчуку і співучаснику нападу Сергію Торбіну. Про це повідомляє МОСТ.

Зокрема, сьогодні Херсонський міський суд задовольнив клопотання обвинувачення про взяття Грабчука під варту терміном на 60 діб без права внесення застави. Також суд залишив без зміни термін співучаснику торбину.

Нагадаємо, сьогодні підозрюваного у справі замаху на Гандзюк Володимира Васяновича відпустили з СІЗО під домашній арешт.

Зазначимо, що Торбіна Сергій Володимирович є мешканцем Херсона. Також був учасником бойових дій в складі 5-го окремого батальйону ДУК. Позивний "Опер". Має орден "За мужність" ІІІ ступеня, а також орден "Народний Герой України". Очолює громадську організацію "Добровольців Учасників АТО "Добровольці Божої Подружжя".

Раніше в поліції розповіли, що 23-річного жителя Житомирської області Микиту Грабчука "використовував для вчинення жахливого злочину той чоловік, який під час військових дій було для нього командиром, якому він повністю довіряв своє життя".