ua en ru

Суд зобов'язав Держкомпідприємництва та М.Бродського спростувати недостовірну інформацію, висловлену ним проти О.Кужель

Києво-Святошинський суд Київської області зобов'язав спростувати недостовірну інформацію, поширену Михайлом Бродським, чинним головою Держкомпідприємництва, повідомляє правова група "Павленко і Побережнюк".

У ході інтернет-конференції, що відбулася 14 червня 2010 р. в одному з поважних інтернет-видань, М.Бродський звинуватив свою попередницю на посаді Держкомпідприємництва Олександру Кужель в розтраті державних коштів. Також М.Бродський дозволив собі образливі висловлювання по відношенню до екс-голови Комітету.

Згідно з рішенням суду Держкомпідприємництва має спростувати інформацію, згадану у червневій інтернет-конференції М.Бродського, у двадцятиденний строк c моменту набрання рішенням суду законної сили.

"Суд обгрунтовано погодився з доводами позивача про те, що М.Бродський здійснив поширення недостовірної інформації, перебиваючи саме в якості Голови Держкомпідприємництва. Таким чином, обов'язок спростувати неправдиву інформацію була правомірно покладений на цей центральний орган виконавчої влади ", - зазначив адвокат Маріян Галабала.