ua en ru

Суд Харкова розгляне справу підозрюваної в спробі продажу дитини вчительки в закритому режимі

Суд Харкова розгляне справу підозрюваної в спробі продажу дитини вчительки в закритому режимі Фото: Галина Коваленко

Розгляд справи по суті призначено на 4 квітня

Суд Харкова буде розглядати справу підозрюваної в спробі продажу дитини вчительки Галини Коваленко в закритому режимі. Про це повідомляє місцеве видання 057.

"Суд Харківської області розглядатиме справу педагога, яка намагалася продати 13-річну ученицю інтернату за 13,5 тис. доларів, в закритому режимі", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, вчора, 27 березня 2017 року, на підготовчому засіданні прокуратура Харківської області заявила клопотання про слухання справи в закритому режимі, оскільки потерпіла - неповнолітня. Суд задовольнив прохання прокурорів, разом з тим, відхилив клопотання сторони захисту про допит свідків.

"Прокуратура протестувала, оскільки ці свідки не мають жодного відношення до справи і не можуть свідчити по її суті. Суд погодився з нашими аргументами та відхилив клопотання захисту", - повідомили в прес-службі прокуратури області.

Згідно з інформацією видання, розгляд справи по суті призначено на 4 квітня.

Нагадаємо, в листопаді 2016 року Київський районний суд Харкова обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою на два місяці з можливістю внесення застави понад 413 тисяч гривень для 52-річної вчительки інтернату Галини Коваленко, підозрюваної у статті "Торгівля людьми".