ua en ru

Суд у справі щодо вбивства Бузини знову перенесли

Суд у справі щодо вбивства Бузини знову перенесли Фото: суд у справі про вбивство Бузини (facebook.com/Надія_Максимець)

Наступне засідання у справі щодо вбивства Бузини перенесли на 24 квітня

Судове засідання у справі щодо вбивства українського журналіста Олеся Бузини знову перенесли. Про це у Facebook повідомила прес-секретар прокуратури Києва Надія Максимець.

"Суд у справі щодо вбивства О. Бузини прервався через зайнятість в інших судових процесах, а також для надання можливості сторони захисту ознайомитися зі скаргою потерпілої, заявленою її представником у засіданні. Таким чином підготовче засідання знову відкладено.", - написала вона.

Максимець додала, що наступне засідання у справі щодо вбивства Бузини перенесли на 24 квітня.

Суд у справі щодо вбивства О. Бузини прервався через зайнятість в інших судових процесах, а також для надання можливості...

Опубліковано Надеждою Максимец 22 лютого 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сьогодні у Шевченківському районному суді Києва проходило підготовче засідання суду у справі щодо вбивства Бузини. Крім того, до будівлі суду, де слухається справа, прийшли близько 50 активістів правих рухів, вони блокували дорогу через "свавілля в суді". Зокрема, вони перекривали рух транспорту на вул. Дегтярівська. Крім того, вони підпалили шини під судом, вимагаючи законного права на суд присяжних по справі.

Зазначимо, попереднє засідання, 9 лютого 2018 року, також було перенесено в зв'язку з зайнятістю суддів в інших процесах.