ua en ru

Стрілянина в Бразилії: кількість постраждалих зросла до 18 людей

Стрілянина в Бразилії: кількість постраждалих зросла до 18 людей Фото: поліція Бразилії (facebook.com/pmerjoficial)

Більшість жертв атаки - жінки

Кількість людей, які постраждали в результаті стрілянини в місцевому клубі в Бразилії, зросла до 18. Про це заявив представник поліції бразильського міста Форталезі Андре Коста, передає місцеве видання JC online.

"Атака була дуже добре організована і спланована. Нападники, швидше за все, є членами угруповання "Guardianes del Estado" ("Вартовий держави")", - сказав Коста.

Як додали в поліції, більшість жертв атаки - жінки. Самі нападники прибули в клуб на трьох автомобілях. Тим не менш, поки що число злочинців точно невідомо.

"Деякі кажуть, що раптово з'явилися десятки людей. Інші запевняють, що в загальному було 15 озброєних злочинців", - додав правоохоронець.

Нагадаємо, в суботу, 27 січня, у Бразилії невідомі чоловіки з вогнепальною зброєю відкрили стрілянину в нічному клубі, де вранці залишалися десятки відвідувачів. В результаті інциденту 14 осіб були вбиті на місці, ще шість були доставлені в лікарню. Керівник департаменту безпеки штату Андре Кошта повідомив, що ніхто з нападників не був затриманий. Мотиви стріляли невідомі.