ua en ru

Сутички в Івано-Франківську: поліція порушила дві кримінальні справи

Сутички в Івано-Франківську: поліція порушила дві кримінальні справи Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

Дії зловмисників кваліфіковані за статтями, що передбачають відповідальність за хуліганство та опір правоохоронцям

Поліція порушила дві кримінальні справи за фактом сутичок, що сталися вчора, 20 вересня 2017 року, в Івано-Франківську. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Як зазначається, сутички в Івано-Франківську сталися на стадіоні "Рух", де проходила гра між місцевою командою "Прикарпаття" та львівськими "Карпатами". За порядком стежили майже 300 правоохоронців.

"Після поразки львівської команди у першому таймі її вболівальники почали грубо порушувати громадський порядок, хуліганити, кидати фаєри. Матч було припинено. Після програшних результатів "Карпат", фани вийшли на поле та, застосовуючи піротехнічну продукцію, кидали камінням у правоохоронців, силоміць намагаючись прорвати "кордон" правоохоронців. Завдяки злагодженим діям правопорушення припинено", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, внаслідок сутичок постраждали троє правоохоронців. За вказаним фактом порушено дві кримінальні справи за ч.3 ст.296 (Хуліганство) та ч.2 ст.345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що вчора в Івано-Франківську після матчу Кубка України між місцевим "Прикарпаттям" і львівськими "Карпатами" відбулися зіткнення між поліцією і уболівальниками львів'ян.