ua en ru

Зіткнення потягів у США: кількість постраждалих зросла до 70, загиблих - 2

Зіткнення потягів у США: кількість постраждалих зросла до 70, загиблих - 2 Фото: зіткнення поїздів у США (twitter.com/LCSD_News)

У потязі в момент аварії перебувало 139 пасажирів та 8 членів екіпажу

Кількість постраждалих унаслідок зіткнення потягів в американському штаті Південна Кароліна зросла до 70 осіб. Про це з посиланням на управління місцевого шерифа повідомляє DW.

Зокрема зазначено, що при зіткненні вантажного та пасажирського потягів у США вранці 4 лютого 2018 року постраждало понад 70 людей, які доправлені до лікарень, а ще двоє - загинуло.

Як повідомляється, поїзд перевізника Amtrak Нью-Йорк - Маямі врізався у вантажний потяг CSX. Це призвело до того, що локомотив і кілька пасажирських вагонів зійшли з рейок. За даними компанії-перевізника, в потязі в момент аварії перебувало 139 пасажирів та 8 членів екіпажу.

За інформацією місцевих ЗМІ, частина потерпілих не потребували госпіталізації та самостійно залишили місце аварії. Наразі регіональний осередок Червоного Хреста допомагає з облаштуванням притулку для вцілілих пасажирів. Причини інциденту встановлюють правоохоронці.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в США пасажирський потяг компанії Amtrak зіткнувся з вантажним поїздом у штаті Південна Кароліна, унаслідок чого травмувалося більше півсотні людей.