ua en ru

В світі стартували продажі Sony Smartwatch 2

Новий "розумний годинник" від японської Sony надійшов у продаж. Про це повідомляє телеканал "Росія-24".

Вартість гаджета складає близько 200 дол. і він наділений новими функціями. Екран Smartwatch 2 з діагоналлю 1,6 дюйма, що дозволяє частково замінити смартфон, за допомогою якого здійснюється управління смарт-годинником.

Фотогалерея: Стартували продажі Sony Smartwatch 2

Блискавичний зв'язок з телефоном через Bluetooth 3.0 або NFC і вбудована вісь Android 4.0 все-таки роблять продукт Sony "модним продуктом", який може розійтися непоганим тиражем. Екран з роздільною здатністю 220 на 176 пікселів, на який можна дивитися навіть при яскравому сонячному світлі, не випалюючи очі і розрізняючи символи, і чотири дні роботи без під зарядки внесуть свій внесок у популярність моделі. У той же час, варто згадати, що перша версія Smartwatch, що з'явилася на ринку 6 років тому, користувалася обмеженим попитом у любителів японської електроніки.

Потенційний успіх Smartwatch 2 може бути обумовлений не стільки внутрішніми, скільки зовнішніми факторами. Проект Pebble, реалізований методом краудфандингу, чутки про "розумних годин" Apple і Google, новини від Samsung, Motorola і Qualcomm - все це перетворило давно відомий тип гаджета в щось інноваційне і бажаний. За деякими оцінками, в наступному році буде продано 5 млн таких пристроїв.

На російському ринку SmartWatch 2 доступні в двох комплектаціях: з металевим або силіконовим ремінцем чорного кольору. Також SmartWatch 2 можна закріпити на будь-який стандартний 24-мм-й ремінець для годинника і на нові фірмові ремінці Sony, виконані з шкіри (коричневого або чорного кольору), або силікону (жовтого, рожевого, чорного, фіолетового кольорів або кольору аквамарин), які з'являться у продажу одночасно з годинником.