ua en ru

У США через вибух бензовозу на шосе постраждали 67 автомобілів

У США через вибух бензовозу на шосе постраждали 67 автомобілів Фото: у штаті Меріленд на шосе вибухнув бензовоз

У результаті ДТП дві людини загинули, близько 20 травмовано

У США в штаті Меріленд бензовоз врізався в бар'єр на шосе і вибухнув, внаслідок чого в ДТП за участю десятків машин загинули дві людини. Про це повідомило місцеве видання The Baltimore Sun.

Загалом постраждали 67 машин, близько двадцяти осіб госпіталізовані з травмами різної тяжкості.

За інформацією видання, у районі Балтімора водій бензовозу не впорався з керуванням в умовах крижаного дощу і на естакаді однією з розв'язок врізався в бар'єр, перекинувся і вибухнув.

Іншим учасникам руху, що їхали на швидкості близько 80 км на годину, довелося різко гальмувати на слизькій дорозі, внаслідок чого машини стали зіштовхуватися.

У США через вибух бензовозу на шосе постраждали 67 автомобілівУ США через вибух бензовозу на шосе постраждали 67 автомобілівУ США через вибух бензовозу на шосе постраждали 67 автомобілівУ США через вибух бензовозу на шосе постраждали 67 автомобілів

Фото: вибух бензовозу на шосе у США

Мер Балтімора Кетрін Паг у спеціальному зверненні висловила співчуття родичам загиблих і підкреслила необхідність особливо обережного поводження на дорозі, враховуючи погану погоду.

Місцева поліція порадила не сідати за кермо без необхідності.

Нагадаємо, у результаті дорожньо-транспортної пригоди у Львівській області за участю рейсового автобуса і вантажівки загинули дві людини, ще п'ятеро травмовані.