ua en ru

У США через торнадо загинули близько чотирьох людей

У США через торнадо загинули близько чотирьох людей Фото: торнадо

У штаті Міссурі стихія нанесла значні пошкодження місцевій інфраструктурі

У США від трьох торнадо загинули щонайменше чотири людини, інфраструктура постраждала від сильного вітру та повеней. Про це повідомляє ABC News.

"Три торнадо обрушилися вночі на південні штати, крім того повені та інші складні погодні умови спричинили хаос в регіоні, що призвело як мінімум до чотирьох летальних випадків", - йдеться в повідомленні.

Так, сильний вітер зареєстрували у штатах Кентуккі, Теннессі і Арканзас. Три випадки загибелі людей встановлені у штаті Кентуккі, четверта смерть - у штаті Арканзас.

Як зазначається, у штаті Міссурі стихія нанесла значні пошкодження місцевій інфраструктурі. У штаті Кентуккі через руйнівний характер торнадо вимушено покинули власні домівки близько чотирьох десятків мешканців.

Окрім того, синоптики прогнозують наступного тижня погіршення погоди в цьому регіоні США.

У США через торнадо загинули близько чотирьох людейУ США через торнадо загинули близько чотирьох людей
Фото: торнадо в США
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що близько 30 людей постраждали через торнадо в американському штаті Оклахома. Торнадо обрушився на місто Талса в неділю в годину ночі за місцевим часом. Спочатку буря залишила понад 11 тисяч осіб без електрики. Разом з тим повідомлень про жертв не надходило.