ua en ru

Створено реєстр кримінальних проваджень Спеціалізованої антикорупційної прокуратури

Створено реєстр кримінальних проваджень Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Фото: створено реєстр кримінальних проваджень САП

Зараз в реєстрі знаходиться інформація по 59 спрямованим у суд провадженням

Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП) створила онлайн-ресурс для аналізу направлених до суду САП кримінальних проваджень - "Реєстр кримінальних проваджень САП у судах". Про це повідомляється на сторінці САП у Facebook.

Зазначено, що за допомогою ресурсу журналісти та інші зацікавлені особи зможуть простежити за стадіями розгляду тієї чи іншої справи в суді.

"В цьому Реєстрі ми представили непомітну і часто не публічну частину нашої роботи без якої немає вироків — представництво по провадженнях в судових засіданнях, які, на жаль, часто не відбуваються чи переносяться. Тепер громадськість зможе по кожній справі бачити нашу діяльність та контролювати розгляд кримінальних проваджень в судах. Реєстр, який представлений зараз у табличному вигляді в онлайні, стане основою для створення подібного таймлайну проваджень на майбутньому веб-сайті САП", - заявив Назар Холодницький, керівник САП.

Зараз в реєстрі знаходиться інформація з 59 спрямованих у суд кримінальних проваджень.

Продовжуємо робити публічними роботу Спеціалізованої антикорупційної прокуратури по забезпеченню покарання топ-корупціон...

Опубліковано Спеціалізована антикорупційна прокуратура 31 березень 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що САП затримала керівника департаменту погашення зобов'язань Державної фіскальної служби.