ua en ru

Сучасні способи збільшення грудей і треба ризикувати?

Сучасні способи збільшення грудей і треба ризикувати?

Груди незмінно привертає увагу. Це «другі очі» жінки. Але спочатку природа всіх наділяє різними формами і особливостями. Деякі естетичні недосконалості або проблеми медичного характеру можна вирішити завдяки маммопластике. Але сьогодні з'явилися і інші способи збільшення грудей. Чи зможуть вони замінити маммопластику?

Найоригінальніші і сучасні методи пластики грудей

Буквально 5 років тому вчені винайшли метод отримання стовбурових клітин з людських жирових тканин. Теоретично він здатний одночасно допомогти вирішити кілька проблем: прибрати зайві обсяги і збільшити бюст. Відповідно, і вся процедура проводиться в кілька етапів: спочатку робиться ліпосакція, а потім завдяки спеціальному апарату відбувається виділення з віддалених тканин очищеного жиру і стовбурових клітин. З цим матеріалом і пропонують виконувати липомоделирование грудей.

Сучасні способи збільшення грудей і треба ризикувати?

Сам по собі липофилинг безпечний і ефективний. Головне, пройти огляд і звернутися до професіоналів. Проконсультуватися і провести якісне збільшення грудей швидко, без операції і подальшої реабілітації можна вже в багатьох великих містах. А от чи треба до власного жиру додавати стовбурові клітини, спірне питання. Невідомо, як саме на них відреагує організм.

Маленька точка замість розрізу, або Винахід Келлера

Один з мінусів використання силіконових імплантатів - необхідність робити великі розрізи. Кевін Келлер вирішив виправити цей мінус і зробив так, що розріз перетворився в невелику точку. Як? Після установки наповнив силіконовим гелем імплантати через нейлонову воронку.

Метод назвали «воронки Келлера», і зараз з його допомогою проводять кожну п'яту операцію по імплантації грудей. Він дозволяє скоротити довжину розрізу до 40 мм, але хірурги і так зараз навчилися робити міні-розрізи, іншими шляхами.

«Чарівний» ботокс ... і для бюста теж

Завдяки ботулотоксину типу А сьогодні позбавляються від гіпергідрозу, зморшок, нападів мігрені і косоокості. Пластичні хірурги з Великобританії пішли далі і застосували цей засіб в маммопластике.

Вони запропонували в певних ділянках обколоти груди ботулотоксином. В результаті процедури шкіра повертає втрачену пружність, а сам бюст піднімається на 30мм. Приємні зміни настають швидко, після операції немає болю. Максимальний термін реабілітації - 20 днів. «Чарівного» ефекту, як показала практика, вистачає на дванадцять місяців. Після закінчення терміну можна знову скористатися ін'єкціями.

Сучасні способи збільшення грудей і треба ризикувати?Багато вчених вважають, що за цим ноу-хау майбутнє, а практикуючі медики впевнені: груди за допомогою ботокса збільшити не можна. Ботулотоксин здатний лише зробити більш привабливою область декольте і розгладити зморшки між грудьми.

Технологія для панянок з великими формами

Раніше пані в тілі після проведення мастектомії могли тільки мріяти про нормальному бюсті. Проводити пластичну операцію їм не рекомендували через високий ризик ускладнень і проблем зі здоров'ям. Тепер же в Клівленда клініці створили ексклюзивну і універсальну технологію, яка підходить пацієнткам з будь-якою вагою. Видаляється молочна залоза, дається деякий час на відновлення організму і потім переходять до наступного етапу. Відсмоктують жир з живота і застосовують його для формування нової грудей.

Фахівці з країн СНД з іронією поставилися до новини, оскільки під нібито новим методом ховається липофилинг. Він теж дозволяє реконструювати бюст після мастектомії, подібні операції давно і успішно проводяться в пострадянському просторі.

Пластичних хірургів часто не бентежить наявність зайвих кілограмів у пацієнтки, куди важливіше її стан. Обов'язково робляться необхідні аналізи і детально вивчаються результати.

Macrolane - вдосконалена версія Restylane

Гель Restylane отримав хороші відгуки, він дійсно допомагає зробити обличчя молодшим. Його особливості та принцип дії вирішили поширити на все тіло - так з'явився Macrolane. У зарубіжних косметологічних клініках ін'єкції з ним дозволяють усунути дефекти від травм і операцій асиметрію грудей.

В наших центрах препарат не використовується, оскільки небезпечний. Через цю безопераційної методики збільшення бюста у великої кількості жінок з'явилися серйозні ускладнення. Саме тому Macrolane заборонили використовувати в Америці і на Заході.

Так що, незважаючи на появу нових методів, краще звернутися до традиційних маммопластике або ліполіфтінга. Ці процедури вже добре вивчені і професійні лікарі можуть відповідати за результат і можливі ускладнення. Тим більше, що проводяться вони тільки після попередньої консультації та обстеження.

Щоб у вас не було сумнівів, звертайтеся до фахівців бездоганною репутацією. Наприклад, у київській клініці АНА-КОСМО працюють досвідчені лікарі, які проводять операцію тільки в тому випадку, якщо обстеження показало, що у вас немає протипоказань, допомагають до неї підготуватися і беруть участь в процесі відновлення.