ua en ru

У Сомалі смертник підірвався у військовій академії, є жертви

У Сомалі смертник підірвався у військовій академії, є жертви Фото: відповідальність за теракт взяла ісламістське угруповання "Аль-Шабаб"

В результаті теракту загинули не менше п'яти солдатів

В Сомалі терорист-смертник підірвався себе на території військової академії, в результаті чого загинули п'ять солдатів, передає The Washington Post з посиланням на сомалійського офіцера, полковника Абді Хасана.

За словами Хасана, одягнений у військову форму терорист зайшов на територію військового табору на захід від столиці Сомалі Могадішо і в оточенні солдатів і офіцерів привів у дію закріплену на поясі вибухівку.

За уточненими даними, терорист видав себе за курсанта академії, перетнув контрольно-пропускний пункт і атакував солдатів і офіцерів, які відпочивали після вправ. Також повідомляється, що відповідальність за теракт взяло ісламістське угруповання "Аль-Шабаб".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в столиці Сомалі прогримів вибух, загинули близько 20 осіб. Зокрема, напередодні в Могадішо вибухнув начинений вибухівкою автомобіль біля військового конвою.