ua en ru

РНБО вирішила рекомендувати призначити всеукраїнський референдум щодо єдності України на 15 червня, - джерело

Рада національної безпеки і оборони України (РНБО) вирішила рекомендувати призначити всеукраїнський референдум щодо єдності України на 15 червня 2014 р.

Рада національної безпеки і оборони України (РНБО) вирішила рекомендувати призначити всеукраїнський референдум щодо єдності України на 15 червня 2014 р. Про це у своєму Facebook повідомив член ради ВО "Майдан", політолог Ігор Жданов (на фото).

інформованих джерел стало відомо, що РНБО прийняла рішення рекомендувати проведення всеукраїнського референдуму щодо єдності України, розширення прав регіонів та децентралізації 15 червня (а не 25 травня, як хтось поспішив повідомити)", - заявив Жданов.

При цьому він зауважив, що остаточне рішення повинна ухвалити Верховна Рада за участі всіх політичних сил, у тому числі Партії регіонів.

"Проведення референдуму та його позитивні результати щодо єдності країни виб'ють козирі з рук сепаратистів і Путіна", - зауважив Жданов.

Нагадаємо, сьогодні в.о. Президента України, голова Верховної Ради Олександр Турчинов підписав закон України №1207-VII "Про забезпечення прав і свобод громадян і правовий режим на тимчасово окупованій території України".