ua en ru

Смертельна ДТП з таксі під Харковом: стало відомо про стан дітей

Смертельна ДТП з таксі під Харковом: стало відомо про стан дітей Архівне фото: постраждалі в ДТП діти перебувають у лікарні (Віталій Носач, РБК-Україна)

В аварії на кільцевій дорозі Харкова 12 січня загинуло троє людей, а також постраждали двоє дітей. Вони зараз перебувають у лікарні у тяжкому стані.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу Харківської міської ради у Facebook.

Важкі травми внаслідок ДТП отримали двоє 3-річних дітей - хлопчик та дівчинка. Їхні батьки загинули на місці аварії, а самих неповнолітніх госпіталізували з численними травмами. У хлопчика діагностовано відкриту черепно-мозкову травму, перелом основи черепа, перелом стегна. У дівчинки - переломи обох стегон. Того ж дня їм зробили операції. Хлопчику видалили селезінку.

"Це діти з харківської родини, вони живуть по вул. Наталії Ужвій. У них дві бабусі, які чергують зараз у лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги, їм дозволено там перебувати. Є також дідусь, тітка. Я так розумію, що над дітьми буде оформлятися опіка з боку бабусь", - наголосила заступник Харківського міського голови Світлана Горбунова-Рубан.