ua en ru

Ситуація у постраждалих від негоди областях знаходиться під контролем, - Чечоткін

Ситуація у постраждалих від негоди областях знаходиться під контролем, - Чечоткін Фото: Микола Чечоткін

В Одесі сталася велика аварія на тепломережі

Ситуація в областях України, які постраждали від негоди, стабільна і знаходиться під контролем відповідних служб. Про це президенту Петру Порошенку доповів голова Державної служби з надзвичайних ситуацій Микола Чечоткін, передає прес-служба президента.

За словами Чечоткіна, в деяких регіонах спостерігаються ускладнення на дорогах місцевого значення.

"Всіх, хто потребує допомоги, працівники ДСНС евакуюють і розміщують в точках обігріву в найближчих населених пунктах. У розмові з главою держави Микола Чечоткін також повідомив про прийняте рішення про припинення руху автотранспорту на всіх автомобільних дорогах Одеської області з 18:00 7 січня", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що ДСНС залучена до ліквідації аварії на тепломережі в Приморському районі Одеси. Там 35 будинків залишається без тепла. На місці аварії працюють кілька аварійних бригад.

В інших областях України ситуація стабільна і під постійним контролем ДСНС. В обласних центрах громадський транспорт працює в звичайному режимі. На дороги місцевого значення по всій Україні виведено три з половиною тисячі одиниць спецтехніки, а регіональні штаби працюють цілодобово.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Одеській області дороги будуть перекриті до 8 січня.