ua en ru

Ситуація у Вірменії: Пашинян висунутий кандидатом на пост прем'єр-міністра

Ситуація у Вірменії: Пашинян висунутий кандидатом на пост прем'єр-міністра Фото: Нікол Пашинян (twitter.com/Armenia_on_line)

Пашинян 41 підписом висунутий кандидатом на пост прем'єр-міністра

Керівник парламентської фракції "Елк" Нікол Пашинян 41 підписом висунутий кандидатом на пост прем'єр-міністра. Про це повідомляє "Радіо Азатутюн".

Раніше представник фракції Арарат Мірзоян повідомив, що свої підписи надали як представники фракції "Елк", так і представники фракцій АРФ "Дашнакцутюн" і блоку "Царукян".

Нагадаємо, глава правлячої Республіканської партії Вірменії (РПА) Ваграм Багдасарян знову підтвердив, що фракція надасть підтримку в питанні вибору опозиційного лідера Нікола Пашиняна на пост прем'єр-міністра 8 травня.

Як відомо, парламент Вірменії обговорить питання обрання прем'єр-міністра країни 8 травня 2018 року. 1 травня 2018 року в парламенті Вірменії вже розглядалося питання обрання прем'єра країни. Єдиним кандидатом на пост є опозиціонер, депутата парламентської франкції "Елк", лідер протестних рухів Нікол Пашинян. Так, "за" кандидатуру Пашиняна проголосували 45 депутатів зі 102 присутніх, "проти" - 56. Таким чином, кандидатура Пашиняна не була підтримана в парламенті.