ua en ru

Синоптики попереджають про заморозки в Україні

Синоптики попереджають про заморозки в Україні Ілюстративне фото (facebook.com/MNS.GOV.UA)

Заморозки на ґрунті будуть досягати -5

В Україні протягом найближчих двох днів очікуються заморозки на грунті та в повітрі. Про це йдеться в повідомленні Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Повідомляється, що вночі 30 вересня у західних, північних та Вінницькій областях, 1 жовтня по всій Україні, крім південної частини, очікуються заморозки на ґрунті від 0 до -5, на заході і півночі країни 30 вересня також місцями в повітрі від 0 до -3.

Крім того, за даними синоптиків, 30 вересня у Хмельницькій, Вінницькій, Донецькій, більшості районів Черкаської, Одеської, Херсонської та Запорізької областей утримається надзвичайна (5 класу) пожежна небезпека.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що в Оболонському районі Києва горів Мінський ринок. За даними рятувальників, загоряння сталося в павільйонах. За уточненою інформацією, горів павільйон взуттєвого магазину "Взуттєвий бум". Інформації щодо жертв і постраждалих немає, причина виникнення загоряння з'ясовується. Це вже не перший випадок пожежі в даній мережі. Так, 19 липня горів магазин у Вінниці, 17 серпня - в Запоріжжі.