ua en ru

Синоптики попереджають про туман у Києві та західних областях

Синоптики попереджають про туман у Києві та західних областях Фото: туман у Львові (УНІАН)

У ДСНС закликали українців звертати увагу на метеорологічні попередження

Українські синоптики попереджають про туман у західних областях України, а також у місті Київ. Про це з посиланням на дані Укргідрометцентру повідомляє прес-центр Держслужби з надзвичайних ситуацій.

"За прогнозами Укргідрометцентру, вранці 25 листопада у Рівненській, Волинській, Львівській, Тернопільській, Хмельницькій, Закарпатській, Івано-Франківській та Чернівецькій областях туман, видимість 200-500 м", - йдеться в повідомленні.

Також, за даними синоптиків, у найближчу годину з утриманням до кінця доби 25 листопада, вночі та вранці 26 листопада очікується туман, видимість 200-500 м, у Києві.

У зв'язку з цим рятувальники просять громадян бути обережними, особливо під час керування автомобілем.

Крім того, в ДСНС закликали українців звертати увагу на метеорологічні попередження.

"Для того, щоб погодні умови на території нашої країни не стали для українців неприємною несподіванкою - Державна служба України з надзвичайних ситуацій радить завжди звертати увагу на метеорологічні попередження Українського гідрометцентру. Так, у деяких регіонах уже випав перший сніг, утворивши численні затори на автошляхах, а на заході України, у районі Чорногірського масиву, з цього тижня розпочався лавинонебезпечний сезон", - доповіли у відомстві.

Нагадаємо, раніше синоптики попереджали про туман в Україні 24-25 листопада 2017 року.