ua en ru

Синоптики попереджають про сніг та ожеледицю у Києві

Синоптики попереджають про сніг та ожеледицю у Києві Фото: негода в Україні (facebook.comMNSKHERSON)

Киян закликають, за можливості, не користуватися приватним авто

Синоптики попереджають про сніг та ожеледицю у Києві до 5 березня 2018 року. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Київської міської державної адміністрації.

"1 березня в столиці сильний сніг, хуртовина, на дорогах ожеледиця. Також сьогодні буде хмарно, вітер північно-західний, 7-12 м/с, вранці пориви до 15-20 м/с, температура вдень 5-7 градусів морозу", - йдеться у повідомленні.

Крім того, зазначається, що за прогнозами синоптиків сніг очікується 2-5 березня. Зокрема, 2 березня у Києві вночі очікується невеликий сніг, вдень без істотних опадів, температура вночі близько 10 градусів, вдень 6-8 градусів морозу. 3 березня - сніг, температура вночі 7-9 градусів, вдень 1-3 градуси морозу, на дорогах ожеледиця, вітер південний із переходом на північно-західний, 7-12 м/с. 4 та 5 березня - невеликий сніг, температура вночі 11-13 градусів морозу, вдень 4-6 градусів морозу.

Киян закликають, за можливості, не користуватися приватним авто. Також зазначається, що автомобілі, що заважатимуть розчищати автошляхи від снігу, будуть евакуйовані.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що через негоду в Україні у 4 областях обмежено рух великогабаритного транспорту.