ua en ru

Сили АТО вчора наносили удари в районі Закотного, Сіверська, Краснопартизанска та Дмитрівки, - інформцентр РНБО

Сили антитерористичної операції 2 липня наносили авіаційні та артилерійські удари в районі начеленных пунктів Закотное, Сіверськ, Краснопартизанск і Дмитрівка Донецької області.

Сили антитерористичної операції 2 липня наносили авіаційні та артилерійські удари в районі начеленных пунктів Закотное, Сіверськ, Краснопартизанск і Дмитрівка Донецької області. Про це йдеться в повідомленні інформцентру Ради національної безпеки і оборони України(РНБО).

Сили АТО вели обстріл блокпостів і засідок бойовиків. Прицільним вогнем знищено зенітну установку терористів, а також їх склад боєприпасів під Слов'янському.

"Силами АТО нанесені авіаційні та артилерійські удари по певним цілям, серед яких блокпости, засідки терористів, а також автомобіль КАМАЗ і джип з бойовиками в районі Закотного, Сіверська, Краснопартизанска та Дмитрівки", - йдеться в повідомленні.
При цьому, наголосили в інформцентрі РНБО, українські силовики розбили позиції бойовиків на Зміїній горі при в'їзді в селище Станично-Луганське Луганської області, а терористи обстріляли житлові квартали цього районного центру. Є жертви серед мирного населення і великі руйнування цивільних споруд.

Як зазначається, бойовики звинуватили у нанесенні удару авіації Збройних сил України.

"Насправді українська військова авіація в даному районі не виконувала ніяких завдань. В той же час позиції терористів обстрілювала тільки артилерія Збройних сил України, причому наші військові вели вогонь в протилежному напрямку. Подібні звинувачення з боку бойовиків свідчать про чергові їх спроби дискредитувати миротворчі дії українських військових", - додали в інформцентрі РНБО.