ua en ru

Швейцарська Digit Capital вирішила відкрити представництво в Україні

Швейцарська міжнародна керуюча компанія Digit Capital анонсує вихід на український ринок з портфелем сервісів у сфері інформаційних, цифрових і Інтернет технологій.

Швейцарська міжнародна керуюча компанія Digit Capital анонсує вихід на український ринок з портфелем сервісів у сфері інформаційних, цифрових і Інтернет технологій. Про це повідомляє прес-служба компанії.

Digit Capital, зі штаб-квартирою в Цюріху, керує розвитком проектів на ринках Східної Європи, Індії та Середньої Азії. Україна була обрана як "хаб" для східноєвропейського ринку через високий інтелектуальний потенціал, розвитку послуг у сфері IT, не тільки в столиці, але і в регіонах країни. У всіх офісах працюють близько 120 осіб, які розвивають 40 діючих проектів керуючої компанії.

"Наші експерти вивчали український ринок з початку 2013 р., підключаючись до реалізації окремих проектів, потім виступили консультантом для інвестора, зацікавленого у пошуку перспективного стартапу в сфері інтернет-технологій. Регіон нам видався цікавим: за нашими спостереженнями, послуги у сфері стартап-менеджменту все ще слабо представлені на східноєвропейському ринку. Саме тому ми прийняли рішення відкрити офіс в Києві", - відзначає виконавчий директор Digit Capital Алан Хелд.

В даний час в Україні Digit Capital управляє розвитком кількох проектів, серед яких український антивірус Zillya, а також один з найстаріших файлообмінників в Україні - Deposit Files.

В сферу компетенції Digit Capital входить управління стартап-проектами, підвищення капіталізації брендів, стратегії виведення бренду на зарубіжні ринки, консультування з інвестування в перспективні інтернет-проекти та залучення інвестицій, оцінка можливостей і організація спільного інвестування з великими міжнародними венчурними фондами, розробка стратегій інформаційної та юридичної безпеки бізнесу, управління людським капіталом і талантами в сфері IT.

DigitCapital - міжнародна керуюча компанія, яка реалізує проекти у сфері інформаційних, цифрових і інтернет технологій для масового користування.