ua en ru

Швеція - Бельгiя 0:1: онлайн-трансляція матчу Євро-2016

Швеція - Бельгiя 0:1: онлайн-трансляція матчу Євро-2016 Фото: Швеція - Бельгiя

РБК-Україна проведе онлайн-трансляцію матчу

Швеція - Бельгія. Онлайн-трансляція матчу Швеція - Бельгія на РБК-Україна розпочнеться о 21:30. Дивитися поєдинок можна на каналі "Футбол".

22 червня, 22:00
Ніцца, "Альянц Рів'єра"
Швеція - Бельгія 0:1
Голи: Наiнголан, 84
Швеція: Ісакссон, Ольссон, Гранквіст, Юханссон, Нільссон-Лінделоф, Чельстрем, Экдаль, Форсберг (Зенгiн, 82), Ларссон (Дурмаз, 70), Ібрагімович, Берг (Гвідетті, 63)
Бельгія: Куртуа, Менье, Алдервейрелд, Вермален, Вертонген, Наiнгголан, Вітсель, Феррейра-Карраско (Мертенс, 71), Де Брайне, Азар (Оригi, 93), Лукаку (Бентеке, 86)

Матч за друге місце в групі Е відбудеться сьогодні в Ніцці. Збірна Швеції, яка показує досить бляклу гру на старті турніру, у разi перемоги зможе зайняти друге місце в групі, якщо Ірландія не обіграє Італію. У разі поразки або нічиєї з бельгійцями шведи мають гіпотетичні шанси навіть впасти на останнє місце - якщо Ірландія зуміє обіграти лідера групи.

Бельгійці почали впевненіше, компенсувавши поразку від Італії перемогою над iрландцями. У разі успішного результату, підопічні Вильмотса займуть чисту другу позицію у відбірковому квартеті.

Швеція - Бельгiя 0:1: онлайн-трансляція матчу Євро-2016

Фото: Марк Вільмотс

Тренер збірної Бельгії Марк Вільмотс:

"Ми провели багато особистих бесід між матчами і я знав, що з настроєм все в порядку, і це стосується в тому числі і тих, хто залишився на лавці. Єдність дуже важлива для нас. Ми виграємо і програємо разом".