ua en ru

Шанс на оновлення Партії регіонів втрачений, - Тігіпко

Чистки і репресії проти інакомислячих, які розгорнулися в Партії регіонів - це зрада інтересів країни і партії. Таку думку висловив народний депутат, кандидат у Президенти Сергій Тігіпко.

Чистки і репресії проти інакомислячих, які розгорнулися в Партії регіонів - це зрада інтересів країни і партії. Таку думку висловив народний депутат, кандидат у Президенти Сергій Тігіпко.

«У найважчий час я залишався в рядах Партії регіонів і фракції. Але сьогодні партію перетворили у філію конкретної фінансово-промислової групи, в приватне підприємство. З партії почали масово виганяти тих, хто спробував відкрито підтримати мою кандидатуру. Я теж виключений з Партії регіонів. Найближчим часом будуть виключені всі мої соратники в партії. Це зрада інтересів партії і країни», - заявив Сергій Тігіпко.

За словами політика, ця «зрада почалася не сьогодні» і «саме ці люди винні в тому, що творить тимчасовий уряд в Україні». Тігіпко підкреслив, що він і його соратники як могли чинили опір злочинної угодовської позиції керівництва фракції і, на відміну від керівництва ПР, не голосували за прем'єра Арсенія Яценюка і за «призначення націоналістів на державні посади» , а саме - віце-спікера Руслана Кошулинського та в.о. генпрокурора Олега Махніцького.

«І це був не конфлікт інтересів - голосування за правих націоналістів було прямою зрадою інтересів мільйонів виборців», - пояснив Сергій Тігіпко.

Політик також підкреслив, що сьогодні саме функціонери партії виносять на порядок денний сепаратистські ідеї. «Сьогодні «Правий сектор» і «Свобода» задають тон в Києві. Жителі південного сходу шукають порятунку в радикальних настроях. У тому, що жителі Донецька та Луганська не відчувають себе захищеними - вина і Партії регіонів», - сказав Тігіпко.

«Мені не по дорозі з сепаратистами, з прогнилими апаратниками і шахраями, які захопили керівництво в партії. Які відстоюють свої бізнес-інтереси за рахунок країни. Я зробив все що міг, щоб провести в партії демократичні зміни. Побудувати систему, при якій керівництво партії буде чути рядових членів партії. Але шанс на оновлення Партії регіонів втрачений», - резюмував Сергій Тігіпко.