ua en ru

З'їзд ПР може відбутися 1 березня, - Єфремов

З'їзд Партії регіонів може пройти 1 березня 2014 р.

З'їзд Партії регіонів може пройти 1 березня 2014 р. Про це заявив лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов на брифінгу у Верховній Раді України після погоджувальної ради депутатських груп і фракцій, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми остаточно з датою, ще не визначились, але орієнтовна дата з'їзду вимальовується 1 березня, враховуючи, що попереду вибори. В нас нема серед керівництва ніяких проблем в рамках партії, і перший заступник і заступники на місці і апарат працює. Ми зорганізувалися і буквально сьогодні завтра приймемо кінцеве рішення щодо з'їзду і які рішення будемо на ньому приймати", - сказав Єфремов.

Також Єфремов зазначив, що на з'їзді Партії регіонів буде прийнято рішення про висунення кандидатів на вибори Президента України, які призначені на 25 травня 2014 р.

"Що стосується кандидата в Президенти, то це буде робитися на з'їзді, і він прийме рішення. Що стосується голосування по уряду, то фракція в цьому питанні ще не визначилась, бо нема ні складу уряду, ні натяку на цей склад", - сказав Єфремов