ua en ru

На з'їзд партії Порошенка прибули міністри та спікер ВР

На з'їзд партії Порошенка прибули міністри та спікер ВР Фото: Петро Порошенко

З'їзд "Європейської солідарності" розпочався о 10:30

У неділю, 9 червня, у Києві розпочався з'їзд політичної партії п'ятого президента Петра Порошенка "Європейська солідарність". Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна.

Так, з'їзд "Європейської солідарності" розпочався о 10:30. Серед гостей присутні народні депутати з "Блоку Петра Порошенка" - Ніна Южаніна, Ірина Луценко, Марія Іонова, Володимир Ар'єв, Олександр Бригинець, Ігор Артюшенко, Максим Саврасов, Артур Герасимов, Олександр Черненко та депутат з групи "УДАР" в БПП Сергій Алексєєв.

Також на з'їзд прийшли народні депутати з фракції "Народний фронт" - Тетяна Чорновол, Вікторія Сюмар, Микола Княжицький, Андрій Левус, Сергій Висоцький, Микола Величкович і Хвича Мепарішвілі.

Крім того, на з'їзд "Європейської солідарності" прибув голова Верховної ради України Андрій Парубій, перший віце-спікер Ради Ірина Геращенко, перший віце-прем'єр-міністр — міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів, віце-прем'єр-міністри Павло Розенко і Іванна Климпуш-Цинцадзе, міністр у справах ветеранів Ірина Фриз.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна писало, що глава Верховної ради Андрій Парубій може увійти до першої десятки кандидатів на позачергові вибори до парламенту від партії Порошенка "Європейська солідарність". На думку глави виборчого штабу "Європейської солідарності" Сергія Березенко, в десятці Парубій точно буде.