ua en ru

Сербія принципово налаштована співпрацювати з Україною за усіма напрямками, - радник Президента Сербії

Сербія принципово налаштована на подальший розвиток партнерських відносин з Україною за усіма напрямками. Про це повідомив радник Президента Республіки Сербія із зовнішньополітичних питань Йован Раткович під час зустріч з заступником глави Адміністрації Президента України Андрієм Гончаруком, повідомляє прес-служба глави держави.

Під час зустрічі було обговорено низку актуальних питань двостороннього українсько-сербського співробітництва, зокрема стан та перспективи взаємин двох країн, шляхи інтенсифікації політичного діалогу, включаючи обмін візитами в 2011 р. на рівні вищого керівництва двох держав, а також активізацію взаємодії у економічній сфері.

Під час зустрічі А.Гончарук поінформував співбесідника про перебіг реформ в Україні, пріоритети на євроінтеграційному напрямі, позицію нашої держави з низки важливих питань міжнародних відносин.

У свою чергу Й.Раткович відзначив винятково дружній характер взаємин між Україною та Сербією, підтвердив принципову налаштованість його країни на подальший розвиток партнерських відносин з нашою державою за усіма напрямками.

Сторонами також були обговорені питання двосторонньої взаємодії у рамках глобальних та регіональних інтеграційних процесів.