ua en ru

Сім'ї загиблих при обстрілі Краматорська отримають по 50 тис. грн, - БПП

Сім'ї загиблих при обстрілі Краматорська отримають по 50 тис. грн, - БПП

У фракції "Блок Петра Порошенко" заявили, що сім'ї загиблих при обстрілі Краматорська Донецької області отримають по 50 тис. грн допомоги. Про це заявив народний депутат від фракції БПП Максим Єфімов в коментарях журналістам, передає прес-служба БПП.

"Зі свого боку, як мажоритарний депутат від цього міста, вважаю за необхідне допомогти сім'ям загиблих у Краматорську мирних жителів і військовослужбовців. Допомога буде надана за рахунок коштів благодійного фонду "Наш Краматорськ" і складе, в цілому, 1,5 мільйона гривень", - зазначив Єфімов.

Водночас він поінформував, що сім'ї загиблих в результаті обстрілу Краматорська отримають по 50 тис. грн допомоги, поранених - до 10 тис. грн кожен (конкретна сума буде залежати від ступеня тяжкості стану). Також за рахунок коштів фонду "Наш Краматорськ" будуть придбані медикаменти для надання допомоги постраждалим в лікарнях. Частина коштів піде на відновлення зруйнованого житла.

Нагадаємо, вчора бойовики обстріляли Краматорськ з 4 установок "Смерч". За останніми даними, при обстрілі Краматорська загинуло 16 осіб, поранено 48.