ua en ru

Селезньов після відрахування з "Колоса" не має наміру завершувати кар'єру

Селезньов після відрахування з "Колоса" не має наміру завершувати кар'єру Фото: Євген Селезньов (facebook.com/fckoloskovalivka)

Український нападник Євген Селезньов прокоментував інформації про своє відрахування з "Колоса". Форвард заявив, що поїхав з розташування команди на зборах в Туреччині через сімейні обставини.

Про це інформує Футбол News.

Разом з тим футболіст додав, що не має наміру закінчувати кар'єру.

"Я поїхав за сімейними обставинами. Порушення режиму? А у мене зараз такий голос, що я міг порушити режим? Залишмо ці чутки, вони розвіються самі. Продовження в УПЛ? Чому ні... Я що, збирався закінчувати? Зараз поки проводжу час з сином, з собакою, з мамою, з дружиною", - розповів Селезньов.

"Колос" на офіційному сайті підтвердив, що Селезньов покинув розташування команди, але не назвав причину. Клуб пообіцяв найближчим часом надати більше інформації про ситуацію.

"Вчора інтернет-ресурси вибухнули новиною з відрахування Євгена Селезньова з нашого клубу. Щоб припинити спекуляції і чутки з цього приводу, повідомляємо наступне.

Євген Селезньов дійсно покинув розташування команди, яка зараз перебуває в Туреччині на навчально-тренувальних зборах. У контрольній грі з брестським "Рухом", яка відбулася 31 січня в Белеку, Селезньов участі не брав. У той же день він вилетів до Києва", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "Колос" вигнав футболіста за грубе порушення режиму.

Селезньов за півроку в "Колосі" награв 12 матчів, відзначившись п'ятьма голами. Йому не вистачає семи голів, щоб стати кращим бомбардиром в історії чемпіонату України.