ua en ru

Сьогодні Ю.Тимошенко може відвідати ток-шоу С.Шустера.

Сьогодні, 25 грудня, прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко може відвідати телевізійне ток-шоу "Шустер live". Про це йдеться в листі Марини Сороки, прес-секретаря прем'єр-міністра, до Савіка Шустера, повідомляє прес-служба Кабінету міністрів.

"Дякую за те, що 18 грудня 2009 р. Ви запросили Прем'єр-міністра України Юлію Тимошенко взяти участь у програмі на тему «Пріоритети країни». У листі-запрошенні Ви також повідомляли, що у програмі планується участь трьох кандидатів в Президенти - Прем'єр-міністра Юлії Тимошенко, Президента України Віктора Ющенка та лідера Партії регіонів Віктора Януковича. У своєму листі Ви також повідомили, що у разі відсутності когось із запрошених банк відведеного часу буде розподілено на тих, хто прийшов на ефір", - пише М.Сорока.

В той же час, вона відзначає, що, на жаль, в студію не прийшли В.Ющенко та В.Янукович, тому дискусія між трьома кандидатами в президенти, на яку чекала громадськість, так і не відбулася. «Сподіваюся, що Ви і надалі сповідуватимете принцип рівності та гласності і у разі запрошення на прямий ефір у Вашу програму В.Януковича або В.Ющенка запросите в ефір і Ю.Тимошенко. Упевнена, що Ви як людина, яка засуджує подвійні стандарти у політиці та в журналістиці, заради отримання збалансованої інформації запросите в ефір Вашої програми разом з В.Януковичем і Ю.Тимошенко», - наголошується в листі.

Нагадаємо, що сьогодні в ефірі "Шустер live" очікують на В.Януковича.