ua en ru

Сьогодні найяскравіша виборча кампанія у Олега Царьова, - експерт

На даному етапі серед кандидатів у Президенти України найяскравішу кампанію проводить Олег Царьов. Таку думку висловив директор компанії Berta Communications, політтехнолог Тарас Березовець на своїй сторінці в мережі Facebook.

"Не знаю, як вам, а на мене - найяскравіша кампанія поки у Олега Царьова. І найкоротша", - написав Березовець.

Зараз Тарас Березовець працює в штабі кандидата в Президенти Юлії Тимошенко.

Нагадаємо, вчора в Миколаєві лідер Народного ополчення Олександр Янцен побив Олега Царьова, який приїхав відвідати в місцеву лікарню швидкої допомоги учасників проросійських мітингів, постраждалих в ході розгону їхнього наметового містечка місцевими активістами, в тому числі, з "Правого сектора".

Олег Царьов балотується в Президенти України як самовисуванець. За це 7 квітня він був виключений з лав Партії регіонів. Разом з ним були виключені ще два члени ПР, які пішли на вибори самовисуванцями, - екс-віце-прем'єр і колишній лідер Київської обласної організації ПР Юрій Бойко, а також екс-віце-прем'єр, народний депутат Сергій Тігіпко.

У президентській кампанії беруть участь 23 кандидати. Ще 23 претендентам ЦВК відмовила в реєстрації. Перший етап голосування має відбутися 25 травня.