ua en ru

Рахункова палата підписала угоду про співробітництво з Державним аудиторським офісом В'єтнаму

Рахункова палата України підписала угоду про співробітництво з Державним аудиторським офісом В'єтнаму. Про це повідомляє прес-служба Рахункової палати.
Так, з 24 по 28 жовтня 2010 р. голова Рахункової палати Валентин Симоненко перебуває з візитом у Соціалістичній Республіці В'єтнам, де сьогодні, 25 жовтня, відбулася його зустріч із генеральним аудитором Державного аудиторського офісу В'єтнаму Вонг Дін Х'ю. За результатами зустрічі підписано угоду про співробітництво між вищими органами фінансового контролю обох країн.
Документ передбачає обмін досвідом із питань методології та порядку провадження діяльності у сфері державного фінансового контролю; професійне навчання та підвищення кваліфікації кадрів; організацію і проведення спільних досліджень, семінарів, конференцій, робочих зустрічей; здійснення (за взаємною згодою) спільних та паралельних контрольних заходів відповідно до узгодженої програми співпраці; обмін актами національного законодавства, професійною інформацією та методиками, які належать до питань здійснення державного фінансового контролю.
Також під час зустрічі було домовлено про взаємний обмін делегаціями з метою обміну досвідом, професійної підготовки та підвищення кваліфікації своїх співробітників.