ua en ru

СБУ затримала на хабарі співробітника прокуратури Дніпропетровської області

СБУ затримала на хабарі співробітника прокуратури Дніпропетровської області Фото: СБУ

За даним фактом відкрито кримінальне провадження

Служба безпеки України (СБУ) затримала на хабарі співробітника прокуратури Дніпропетровської області. Про це йдеться у повідомленні прес-служби СБУ у Facebook.

"Співробітники Служби безпеки України спільно з прокуратурою та поліцією викрили на хабарництві юриста 3 класу однієї з Дніпропетровських місцевих прокуратур. Правоохоронці встановили, що прокурор вимагав 1,6 тисячі доларів від місцевого мешканця, підозрюваного у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень. За цю суму зловмисник обіцяв підтримати у суді обвинувальний акт, який не передбачає позбавлення волі обвинуваченому", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, правоохоронці затримали прокурора поблизу одного з районних судів Дніпра під час отримання всієї суми хабара.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Наразі слідчі дії тривають, вирішується питання щодо оголошення зловмиснику про підозру в скоєнні злочину та обрання запобіжного заходу.

#СБУ затримала на хабарі прокурора Дніпропетровської місцевої прокуратури Співробітники Служби безпеки України спільно ...

Опубліковано Служба безпеки України 9 лютого 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що СБУ викрила схему виведення грошей з "Укргазвидобування".