ua en ru

СБУ затримала адміністратора сепаратистських груп у соцмережах

СБУ затримала адміністратора сепаратистських груп у соцмережах Фото: СБУ (РБК-Україна)

Служба Безпеки затримала адміністратора декількох антиукраїнських угруповань

Служба Безпеки України (СБУ) затримала адміністратора антиукраїнських спільнот в соціальних мережах. Про це повідомляє прес-центр СБУ.

Повідомляється, що виконуючи завдання своїх кураторів, т. н. "прес-секретар" і активний учасник антиукраїнської сепаратистської організації створив розгалужену мережу веб-ресурсів і спільнот в соціальних мережах, які використовував для закликів до захоплення державної влади, розповсюдження антиукраїнських матеріалів, підтримки військової агресії РФ проти України, просування ідей створення так званій "Новоросії"

У Києві #СБУ затримала адміністратора сепаратистських груп у соцмережах Власника та адміністратора кількох антиукраїнсь...

Опубліковано Служба безпеки України 3 серпня 2017 р.

При обшуку за місцем проживання зловмисника оперативники СБУ вилучили комп'ютерну техніку з доказами протиправної діяльності. Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 109 Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають.

altalt

Фото: затриманий (прес-центр СБУ)

Нагадаємо, в червні співробітники СБУ викрили жителя Павлограда Дніпропетровської області, який адміністрував сепаратистські спільноти в російській соціальній мережі "ВКонтакте".