ua en ru

СБУ викрила на хабарі підполковника поліції в Харківській області

СБУ викрила на хабарі підполковника поліції в Харківській області Фото: поліцейського затримання на місці злочину (ssu.gov.ua)

Підполковник поліції вимагав від директора приватного підприємства хабар у вісім тисяч доларів

Співробітники Служби безпеки України спільно з Генеральною прокуратурою викрили на хабарі старшого слідчого головного управління Національної поліції у Харківській області. Про це поінформував прес-центр СБУ.

Правоохоронці задокументували отримання першої частки хабара в розмірі двох тисяч доларів.

"Співробітники СБУ затримали поліцейського поблизу робочого місця під час отримання другої частини хабара в розмірі шести тисяч доларів США. Вирішується питання про оголошення затриманому про підозру у вчиненні злочину і обрання запобіжного заходу. В рамках відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України тривають слідчі дії", - йдеться у звіті.

В СБУ повідомили, що підполковник поліції вимагав від директора приватного підприємства хабар у вісім тисяч доларів, за що обіцяв відкрити кримінальне провадження щодо боржників підприємця.

СБУ викрила на хабарі підполковника поліції в Харківській областіСБУ викрила на хабарі підполковника поліції в Харківській областіСБУ викрила на хабарі підполковника поліції в Харківській областіСБУ викрила на хабарі підполковника поліції в Харківській області

Нагадаємо, в НАБУ повідомили деталі затримання співробітника СБУ за вимагання хабара.