ua en ru

В СБУ розповіли про місце перебування Мангера

В СБУ розповіли про місце перебування Мангера Фото: Владислав Мангер (РБК-Україна)

Розслідування щодо Мангера призупинене

Голова Херсонської міської ради Владислав Мангер підозрюваний у справі про вбивство Катерини Гандзюк наразі перебуває у місті Херсоні. Про це повідомив керівник Головного слідчого управління СБУ Богдан Тиводар в ефірі "Свобода слова Савіка Шустера".

За словами Тиводара, кримінальне провадження щодо Мангера зупинено.

"Мангер був затриманий та заарештований, але окрім запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою судом була обрана альтернатива - застава. 2 млн 600 тисяч, здається, були внесені і Мангер вийшов на волю. Це рішення суду. Кримінальне провадження стосовно Лєвіна та Мангера на данний час зупинено. Мангер знаходиться в Херсоні", - повідомив Тиводар.

Раніше Шевченківський районний суд Києва розглянув скаргу Владислава Мангера з вимогою відновити слідство щодо вбивства Катерини Гандзюк і вирішив її не задовольняти.

РБК-Україна писало, що 24 липня стало відомо, що Генпрокуратура зупинила досудове розслідування проти підозрюваних в організації вбивства херсонської активістки Катерини Гандзюк - Владислава Мангера і Олексія Левіна.

Нагадаємо, у співпраці з Інтерполом здійснює міжнародний розшук підозрюваного в організації вбивства активістки Катерини Гандзюк Олексія Левіна.