ua en ru

СБУ має намір допомогти у розслідуванні факту прориву кордону

СБУ має намір допомогти у розслідуванні факту прориву кордону Фото: СБУ (фото з відкритих джерел)

СБУ вважає неприпустимою організацію будь-яких правопорушень на держкордоні

Служба безпеки України (СБУ) має намір допомогти у розслідуванні факту прориву держкордону. Про це йдеться у повідомленні прес-служби СБУ у Facebook.

"Служба безпеки України вважає неприпустимою організацію будь-яких правопорушень на державному кордоні України, який є одним із символів суверенної країни. Спецслужбою в межах своїх повноважень буде надано всебічну допомогу у розслідуванні цього злочину", - йдеться у повідомленні.

Служба безпеки України вважає неприпустимою організацію будь-яких правопорушень на державному кордоні України, який є од...

Опубліковано Служба безпеки України 12 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що екс-губернатор Одеської області Михайло Саакашвілі сьогодні, 12 вересня 2017 року, підписав адміністративний протокол про незаконний перетин кордону.

Саакашвілі підписав адмінпротокол у Львові у присутності журналістів, заявивши при цьому, що протокол йому повинні були вручити протягом трьох годин після перетину кордону.

"Все дуже просто. Якби вони принесли цей протокол протягом трьох годин, коли ми перетнули кордон... вони не можуть сказати, що я десь ховався. Я був на головній площі Львова разом з тисячами львів'ян, то я б взяв без питань цей протокол. Але те, що зараз вони приносять - це порушення закону", - заявив він.