ua en ru

Збірна України зіграє товариський матч в Естонією

Збірна України зіграє товариський матч в Естонією В українців з'явився новий суперник

В графік ігор збірної України з футболу додався ще один матч. Про це в інтерв'ю каналу "Футбол 1" розповів Володимир Лашкул.

Один з віце-президентів ФФУ та керівник компанії Ukraine Football International повідомив, що перед літнім матчем відбору Євро-2016 команда Фоменко проведе товариський спаринг зі збірною Естонії

"Ми вивчили міжнародний календар і подивилися, де ми можемо зіграти з Люксембургом. Ми можемо зіграти на території Латвії, тому що збірна цієї країни відіграє 11-го червня, а не 14-го, і можна домовитися", - сказав Лашкул.

"Ми з головним тренером нашої збірної порадилися, комітет розглянув це питання. 8-го червня ми зіграємо з Естонією, і якщо, не дай Бог, буде введено воєнний стан, то ми залишимося там і зіграємо з Люксембургом. Це прогноз на всякий випадок. Сподіваюся, що цього не станеться і ми будемо грати з Люксембургом у Львові, як і вирішив Виконком", - додав Володимир.

Нагадаємо, вже в березні збірну України чекає важливий поєдинок Євро проти збірної Іспанії. Після цього українці зіграють з командою Латвії в товариському матчі.