ua en ru

Ощадбанк спростував безгрошовий продаж свого підрозділу в Україні

Ощадбанк спростував безгрошовий продаж свого підрозділу в Україні Фото: Ощадбанк спростував безгрошовий продаж української "дочки"

При цьому банк відмовився розкрити умови угоди

Російський Сбербанк спростував повідомлення про те, що операція з продажу його підрозділу в Україні структурам Григорія Гусельникова і Саїда Гуцерієва носить безгрошовий характер. Про це повідомляє РБК.

"Інформація про те, що в угоді про продаж ПАТ "Сбербанк" (Україна) відсутня грошова складова не відповідає дійсності", - заявив РБК представник Ощадбанку.

При цьому він відмовився розкрити умови угоди, посилаючись на те, що угоди, підписані покупцем і продавцем, забороняють це робити.

Нагадаємо, раніше стало відомо про безгрошовий продаж "доньки" Сбербанку в Україні.

Передбачалося, що Григорій Гусельников передає "Сбербанку Росії" 98% АКБ "Вятка-банк", контрольованого Гусельниковым з 2014 року. Також в рахунок покупки Гусельников передає Ощадбанку земельну ділянку в Московській області, оцінений у 13,6 млн доларів, готелю "Хілтон Єкатеринбург" і "Хілтон Можайськ", а також рефінансовані кредити на суму 23,4 млн доларів, отримані операторами готелів "Хілтон Кіров" і "Хілтон Перм".