ua en ru

САП в односторонньому порядку закрила справу проти глави одного з департаментів "Укрзалізниці"

САП в односторонньому порядку закрила справу проти глави одного з департаментів "Укрзалізниці" Фото: НАБУ

НАБУ звернулося за роз`ясненнями до керівника САП Назара Холодницького

Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП) в односторонньому порядку закрила провадження стосовно начальника департаменту матеріально-технічного забезпечення ПАТ "Укрзалізниця". Про це йдеться у повідомленні прес-служби Національного антикорупційного бюро України у Facebook.

Як зазначається, детективи НАБУ завершили справу стосовно 6 осіб, підозрюваних у завданні збитків ДП "Укрзалізничпостач" (з грудня 2015 року - філія "Укрзалізниці") на суму 20 млн гривень та замаху на заволодіння його коштами в розмірі майже 44 млн гривень.

"Водночас 24 березня, безпосередньо напередодні погодження та скерування обвинувального акту до суду, Спеціалізована антикорупційна прокуратура в односторонньому порядку закрила провадження стосовно начальника департаменту матеріально-технічного забезпечення ПАТ "Укрзалізниця". За версією слідства, саме ця особа погоджувала закупівлю продукції за завищеними цінами", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що НАБУ звернулося за роз`ясненнями до керівника САП Назара Холодницького.

"Сподіваємося, що Назар Холодницький зважить усі обставини та не дозволить через необґрунтовані рішення своїх підлеглих уникнути відповідальності підозрюваному", - йдеться у повідомленні.

САП РАПТОВО ЗМЕНШИЛА КОЛО ПІДОЗРЮВАНИХ У СПРАВІ ЗАКУПІВЛІ МЕТИЗІВ ДЛЯ "УКРЗАЛІЗНИЦІ" Детективи Національного антикоруп...

Опубліковано НАБУ 28 березень 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що поліція розкрила викрадення керівника департаменту енергопостачання "Укрзалізниці".