ua en ru

Саакашвілі підписав адмінпротокол про незаконний перетин кордону

Саакашвілі підписав адмінпротокол про незаконний перетин кордону Фото: Михайло Саакашвілі (УНІАН)

Саакашвілі заявив, що протокол йому повинні були вручити протягом трьох годин після перетину кордону

Екс-губернатор Одеської області Михайло Саакашвілі сьогодні, 12 вересня 2017 року, підписав адміністративний протокол про незаконний перетин кордону, повідомляє "24 канал".

Як повідомляється, Саакашвілі підписав адмінпротокол у Львові у присутності журналістів, заявивши при цьому, що протокол йому повинні були вручити протягом трьох годин після перетину кордону.

"Все дуже просто. Якби вони принесли цей протокол протягом трьох годин, коли ми перетнули кордон... вони не можуть сказати, що я десь ховався. Я був на головній площі Львова разом з тисячами львів'ян, то я б взяв без питань цей протокол. Але те, що зараз вони приносять - це порушення закону", - заявив він.

Нагадаємо, раніше у Держприкордонслужбі повідомляли, що Саакашвілі відмовляється підписувати документи про факт незаконного перетину кордону.

"Михайло Саакашвілі відмовився підписувати документи про факт незаконного перетинання державного кордону, а його оточення блокує прикордонний наряд, чинить спротив законним діям правоохоронних органів та не дозволяє прикордонникам виконати свої обов’язки, що тягне за собою іншу, вже кримінальну відповідальність", - повідомляли у відомстві.