ua en ru

Саакашвілі відмовився підписувати документи про факт незаконного перетину кордону, - ДПСУ

Саакашвілі відмовився підписувати документи про факт незаконного перетину кордону, - ДПСУ Фото: Михайло Саакашвілі (УНІАН)

ДПСУ звернулася до усіх учасників вказаних дій, юридично оформити факт перетину кордону

Екс-губернатор Одеської області Михайло Саакашвілі відмовився підписувати документи про факт незаконного перетину кордону. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної прикордонної служби України.

"Михайло Саакашвілі відмовився підписувати документи про факт незаконного перетинання державного кордону, а його оточення блокує прикордонний наряд, чинить спротив законним діям правоохоронних органів та не дозволяє прикордонникам виконати свої обв’язки, що тягне за собою іншу, вже кримінальну відповідальність", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, після прориву кордону за участю Саакашвілі Держприкордонслужба звернулася до усіх учасників вказаних дій, юридично оформити факт перетину кордону та дати можливість прикордонникам оформити необхідні адміністративно-процесуальні документи.

"Лише впродовж учорашнього дня до пункту пропуску прибули 14 громадян України та інших держав для вирішення цього питання. Оскільки Міхаїл Саакашвілі не прибув у пункт пропуску та заявив, що не збирається цього робити, сьогодні прикордонний наряд прибув до місця його тимчасового проживання, готелю "Леополіс" у Львові, для того, аби вже вдруге повідомити йому про факт незаконного перетину кордону, підписати та вручити необхідні процесуальні документи", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Львові правоохоронці прибули в готель до Саакашвілі.