ua en ru

РЗ припинить діяльність в Україні через 2 тижні

РЗ припинить діяльність в Україні через 2 тижні Фото: РЗ

У РЗ проводять виведення вагонів з території України

У "Російських залізницях" (РЗ) припинять діяльність в Україні через 2 тижні. Про це повідомив генеральний директор "Федеральної вантажної компанії" (ФВК, дочірнє підприємство РЗ) Олексій Тайчер, повідомляє ТАСС.

Зокрема, Тайчер повідомив, що компанія завершить виведення вагонів з території України протягом двох тижнів. Він також зазначив, що процес виведення вагонів почався після введення Україною санкцій.

"Завершують рейси ті вагони, які рухалися в Україну, ті вагони, які там були, порожні, відправляються в Росію. Ніяких з цим проблем не бачимо. За фактом завершення цих операцій ми припинимо діяльність на території України", - сказав він, додавши, що цей процес займе близько двох тижнів.

Разом з тим, віце-президент РЗ Анатолій Краснощок заявив, що компанія не отримувала від України офіційного повідомлення про припинення залізничного пасажирського сполучення з Росією.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "Російські залізні дороги" надали знижку на перевезення залізної руди для "націоналізованих" самопроголошеними Донецькою та Луганською республіками підприємств.