ua en ru

У Рівненській області чоловік взяв матір у заручниці і відкрив стрілянину

У Рівненській області чоловік взяв матір у заручниці і відкрив стрілянину Фото: чоловік відкрив стрілянину у своєму дом6

Чоловіка проходить освідування на предмет алкогольного і наркотичного сп'яніння

У Костополі Рівненської області чоловік закрився у власному будинку, взявши в заручниці матір, і відкрив стрілянину. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції в області.

Повідомлення про стрілянину надійшло близько 11:00. Правоохоронці, що прибули прибулі на місце події, почули, як з приміщення кричала жінка. Мати 30-річного мешканця Костополя попередила поліцейських, що їх можуть застрелити.

пістолет стрілкачоловік вистрілив у вікнопістолетдім стрелкаъ

Фото: місце пригоди

Працівники поліції викликали бійців спецпідрозділу "КОРД" і почали переговори зі зловмисником.

"У цей час із дверей будинку зуміла виглянути замкнута жінка. Поліцейські буквально висмикнули її з приміщення і відвели в безпечне місце. З'ясувалося, що стала заручницею мати, яка повідомила поліцейським, що в руках її 30-річного сина є зброя невідомого походження", - повідомили в поліції.

Правопорушника затримали, коли він збирався вийти на вулицю. Зброю правоохоронці вилучили та направили на експертизу.

Під час огляду приміщення поліцейські зафіксували, що костопольчанин здійснив чотири постріли з пістолета в стелю і один в скло двері.

"Стрілка доставили в Костіпольску лікарню для проходження огляду на предмет алкогольного і наркотичного сп'яніння. Зовнішні ознаки свідчили про його наявність. Сам же чоловік поводився агресивно, нецензурно лаявся, чинив непокору, відмовляючись давати будь-які свідчення без присутності адвоката", - йдеться в повідомленні.

На чоловіка склали адміністративний протокол. Слідчі проводять досудове розслідування.

Нагадаємо, в одному з ресторанів у Печерському районі Києва невідомий відкрив стрілянину, в результаті чого дві жінки отримали вогнепальні поранення.