ua en ru

Російський суд заарештував на два місяці обвинувачену у жорсткому вбивстві дитини няню

Російський суд заарештував на два місяці обвинувачену у жорсткому вбивстві дитини няню Фото: Гюльчехру Бобокулову звинувачують в жорсткому вбивстві дитини

За рішенням суду жінка пробуде під вартою два місяці

Пресненський суд Москви (Росія) заарештував на два місяці няню Гюльчехру Бобокулову, жорстоко вбила четырехлетную дівчинку. Про це пише РБК.

Перед засіданням Бобокулова заявила журналістам, що визнає провину. А на питання, навіщо вона скоїла вбивство, жінка кинула представникам ЗМІ: "Аллах наказав".

Але на засіданні суду вона була небагатослівна. Бобкулова розповіла, що є уродженкою Самарканда, офіційно розлучена, але має трьох синів 16, 19 і 20 років. У Москві ж жила в квартирі своїх роботодавців на вулиці Народного ополчення, де працювала нянею.

На питання судді Тетяни Васюченко, заперечує вона проти арешту, Бобокулова відповіли, що ні.

На арешт наполягала слідчий і держобвинувач. Вони заявили, що Бобокулова підозрюється у тяжкому злочині - вбивстві малолітньої дитини, але точна кваліфікація її дій ще не визначена.

Нагадаємо, злочин стався вранці 29 лютого. В Москві (Росія) біля станції метро "Жовтневе поле" була затримана жінка, підозрювана у вбивстві дитини, яку раніше без голови виявили в спаленої квартирі.