ua en ru

Російські військові у Донецьку пограбували продовольчі склади, убивши охорону

Російські військові у Донецьку пограбували продовольчі склади, убивши охорону Фото: російські військові пограбували продуктовий склад в Донецьку

Грабіжники викрали два автомати, а також близько 800 кг м'ясних консервів та інших продуктів

У Донецьку в результаті пограбування російськими військовими продовольчих складів 1 АК (Донецьк) Збройних сил Російської Федерації вбиті двоє військовослужбовців окремого комендантської полку корпусу. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України на своїй сторінці в Facebook.

Крім цього, грабіжники викрали два автомати, а також близько 800 кг м'ясних консервів та інших продовольчих продуктів.

"У вчиненні цього злочину підозрюються військовослужбовці 5 окремої мотострілкової бригади (Макіївка) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ, в т. ч. начальник їдальні Кондрашов Сергій Сергійович (10.12.1990 р.н.) і водій роти матеріального забезпечення Каменний Володимир Володимирович (20.12.1988 р.н.)", - йдеться в повідомленні.

"Незадовільне забезпечення передових підрозділів 1 АК (Донецьк) ЗС РФ продовольством, значно погіршився при встановленні режиму тиші, призводить до збільшення випадків мародерства цивільного населення, а також збройного пограбування військових складів у т. ч. з летальним результатом", - відзначають в українській розвідці.

Обстановка в районі АТО станом на 29 вересня На тимчасово окупованих теріторіях сходу України противник продовжує порушу...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 29 вересня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що близько 25 російських військовослужбовців відмовилися воювати на Донбасі.